logo-viver-cavistes

Viver de Cavistes

Fruit de l’experiència positiva amb el Viver de Celleristes, Concactiva, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc, va posar en marxa el Viver de Cavistes a les antigues instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Montblanc amb la supervisió del Consell Regulador de la DO CAVA. Un projecte més d’impuls i diversificació econòmica al sector vitivinícola que tant important és per la comarca.

Un espai de suport a iniciatives empresarials que vulguin elaborar Cava de qualitat en unes instal·lacions completament adaptades i correctament dimensionades.

Iniciar-se en l’elaboració de Cava suposa un inversió molt important per a qualsevol persona o empresa que vulgui començar. S’ofereix un local i una maquinària d’utilització conjunta per a tot el procés de producció de Cava a un cost baix per a les persones usuàries. També compta amb tots els registres necessaris d’una indústria agroalimentària per garantir la qualitat del producte i possibilitar la venda de Cava. D’aquesta manera, amb l’acompanyament i seguiment tècnic, es dona suport al creixement empresarial perquè en un futur es puguin generar noves empreses al territori.

Previous
Next

Serveis del viver de Cavistes

Adreçat a emprenedors i empreses que vulguin desenvolupar un projecte empresarial d’elaboració de Cava de qualitat.

Informació, assessorament i formació empresarial als emprenedors i a les empreses allotjades.

Cessió de les instal·lacions i infraestructures per la realització del procés d’elaboració.

Accions de difusió per donar a conèixer les iniciatives empresarials.

Seguiment del projecte empresarial per a la seva consolidació.

Instal·lacions

Viveristes