El servei de suport a l’emprenedoria de Concactiva compta amb un equip de tècnics amb una llarga trajectòria professional, ajudant al teixit emprenedor de la Conca de Barberà. Ofereix una àmplia oferta de recursos i infraestructures a disposició dels emprenedors.

Concactiva és una entitat reconeguda pel Departament d’Empresa i Coneixement per desenvolupar un conjunt de serveis que ofereix el Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria vinculat a la Xarxa Catalunya Emprèn.

Serveis d' emprenedoria

Es dona a conèixer el catàleg de serveis de Concactiva per a que tècnics i emprenedors trobin un punt d’encaix que els permeti desenvolupar el projecte empresarial.

Actualment, Concactiva gestiona un conjunt de 5 vivers d’empresa, 4 d’ells especialitzats. L’objectiu és facilitar l’inici de noves activitats empresarials a través d’una sèrie de serveis complementaris adaptats a les necessitats de la persona emprenedora.

S’ofereix, tant a emprenedors com a empreses ja consolidades. La possibilitat de participar en accions formatives en diferents àmbits de la gestió empresarial.

Es realitza un seguiment tècnic del projecte empresarial per maximitzar les possibilitats de consolidació empresarial.

S’informa de les diferents possibilitats de finançament bancari i alternatiu que millor s’adaptin a cada projecte.

S’informa i s’ofereix suport a la tramitació de les ajudes disponibles a  persones emprenedores. Per tant, son per tal de desenvolupar el seu projecte empresarial.

Es realitzen reunions individualitzades per estudiar el model de negoci mitjançant la redacció de plans d’empresa i estudis de viabilitat, que ajudin a l’emprenedor a definir millor el seu projecte i a posar-lo en funcionament.

Concactiva forma part de la xarxa d’entitats del Programa Reempresa, per facilitar la cessió de negocis en funcionament. Aquest fet, afavoreix la continuïtat de les empreses ja existents i d’una oportunitat d’ocupació per a persones emprenedores.

El personal tècnic de l’Ateneu cooperatiu del Camp, assessora i respon a totes les preguntes que tenen a veure amb la constitució i funcionament de la fórmula cooperativa.