OAD

OAD és l’organisme autònom de caràcter administratiu creat pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Té personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per al compliment dels seus fins.

La principal finalitat d’aquest organisme és la promoció i el desenvolupament econòmic, ocupacional i social del territori; busca ser el catalitzador per al seu progrés i el desenvolupament.

L’OAD impulsa la promoció econòmica, oferint ple suport a l’emprenedoria i a les noves idees empresarials, sense oblidar les ja arrelades a la comarca.

És un punt de trobada d’iniciatives públic-privades; gestiona i canalitza ajudes de les diferents administracions basant-se en el desplegament de l’economia productiva, a través del seu desenvolupament i la diversificació de l’activitat econòmica, donant suport a tots els sectors.

A part, també promou un augment d’oportunitats laborals a les persones del territori, amb formacions i orientació professional adaptades al teixit productiu. Busca incrementar la cohesió territorial de la comarca impulsant-ne els diferents agents; connectant projectes.