L’Agent d’Ocupació de Desenvolupament Local “Dinamització de l’activitat econòmica i el suport a la creació d’ocupació” de Concactiva desenvolupa una tasca molt interessant i productiva a la comarca donant suport al teixit industrial i aquells emprenedors relacionats amb el sector.

En la situació socioeconòmica actual que s’està vivint, fa necessari seguir amb aquesta aposta per la recuperació i consolidació dels polígons industrials així com la seva diversificació per tal de crear noves empreses que puguin generar més ocupació a la comarca.

Serveis

Associació de Polígons Industrials de la Conca de Barberà

Creació d’aquesta associació que donarà forma a tot allò que s’ha anat creant. Així doncs es pretén crear aquesta associació i donar tot el suport tècnic aquest primer any conjuntament amb la Cambra de Comerç de Reus perquè en un futur pròxim pugui esdevenir un èxit comarcal en el vessant industrial i referència del territori català a la captació de noves empreses.

Compromís de dur la secretaria tècnica de la xarxa per crear sinergies amb totes les entitats de promoció econòmica del Camp de Tarragona i poder realitzar les jornades programades d’intercanvi i bones pràctiques al territori.

Xarxa DL Camp

Ensenyament

Coordinació entre les diferents administracions per tal de coordinar l’activitat de formació professional que es desenvolupa al centre d’iniciatives. Inici el  setembre del 2021 del primer Cicle Formatiu de Grau Superior a la comarca (CFGS Energies Renovables) i seguir potenciant la Formació Dual superior a la Conca de Barberà amb l’objectiu d’aconseguir un segon grau superior demandat per les indústries de la comarca.

Elaboració d’un catàleg de serveis per la indústria. Així doncs aquest catàleg recull una breu presentació, les infraestructures de transport i comunicacions, les telecomunicacions, els serveis d’aigua i gas, els terrenys i actuals i possibles industrials, la connexió amb els ports i aeroports, altres actius que afavoreixen la comarca, la formació, els serveis sanitaris i finalment la hidrologia i climatologia del territori. 

Informe captació empresa Comarcal

1
WhatsApp Image 2023-05-31 at 13.38.23 (2) (1)