logo-moli-doli

Molí d'Oli

Amb el projecte del Molí d’Oli es recupera un espai històric de l’edifici de la cooperativa de Montblanc on antigament ja s’hi elaborava oli. Una proposta més de suport a iniciatives per a productors agroalimentaris que Concactiva desenvolupa amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc.

La instal·lació del nou molí compta amb la tecnologia més actual per a l’extracció d’oli en fred per mantenir totes les seves propietats i aromes.  El molí té una capacitat per moldre 250Kg d’olives l’hora i obtenir oli d’oliva verge extra.

La proposta principal del molí és donar la possibilitat a persones emprenedores a que puguin obtenir oli a partir d’olives arbequines pròpies, envasar-lo, etiquetar-lo i traient-lo al mercat amb les garanties sanitàries necessàries. Per tant, es vol posar en valor l’oli d’oliva de qualitat i fomentar iniciatives empresarials entorn a aquest sector.

Les dimensions reduïdes i la polivalència del molí faciliten el control de tot el procés i també l’entrada de petits productors que poden obtenir l’oli de les seves olives encara que les quantitats entrades siguin baixes.

Previous
Next

Serveis del Molí d'Oli

Adreçat a emprenedors i empreses que vulguin desenvolupar un projecte empresarial d’elaboració d’oli de qualitat.

Informació, assessorament i formació empresarial als emprenedors i a les empreses allotjades.

Cessió de les instal·lacions i infraestructures per la realització del procés d’elaboració.

Accions de difusió per donar a conèixer les iniciatives empresarials.

Seguiment del projecte empresarial per a la seva consolidació.

Instal·lacions

Viveristes