Concactiva ofereix el Servei d’orientació laboral; un servei personalitzat que dona suport a totes aquelles persones demandants d’ocupació que vulguin rebre informació, assessorament i orientació laboral, per tal de poder millorar el seu procés en la recerca de feina i/o de millora en la seva situació actual.

Els tècnics ajuden i acompanyen a les persones en la recerca de la primera incorporació al món laboral i a aquelles persones que es troben en situació d’atur per tal de poder-se reincorporar al mercat laboral.

S’ofereix suport i assessorament en:

Ocupació

Concactiva, amb la finalitat de millorar les possibilitats d’ocupació de persones en situació d’atur i de persones amb dificultats especials per a la inserció laboral, ofereix un seguit de programes públics d’ocupació i de formació subvencionats a través del SOC (programes que queden subjectes a les subvencions de la generalitat; no depenen directament de l’entitat).

Alguns dels programes del SOC que s’han dut a terme a través de Concactiva:

UBICAT

Programa d’acompanyament a la inserció i al suport ocupacional a la inclusió social (dóna feina a 20 persones)

ENFEINA’T

Programa ocupacional per desocupats de llarga durada

30PLUS

Es duen a terme projectes que desenvolupen actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral en persones de 30 anys o més.

TRFO

Programa de treball i formació. Projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores (sobretot les més vulnerables a l’accés al mercat de treball)

D’altra banda, la borsa de treball telemàtica, dona resposta a les necessitats de recursos humans que tenen les empreses de la comarca, facilitant-ne les possibilitats d’accés a tots els demandants d’ocupació de la Conca de Barberà.