Situat a l’edifici de Concactiva a Montblanc, l’entitat posa a disposició el Viver d’empreses. Un espai modern i innovador destinat a la ubicació temporal de persones emprenedores i d’empreses consolidades, que tinguin una activitat econòmica innovadora i emmarcada dins d’alguns sectors emergents i d’alt valor afegit.

Aquesta activitat ha de desenvolupar-se a la Conca de Barberà. Així facilitar la posada en marxa i la implantació de noves empreses a la comarca.

Oficines i Espai Coworking

L’espai està equipat amb les últimes tecnologies, on desenvolupar l’activitat de la millor manera possible. Instal·lant-se al viver, l’empresa es pot beneficiar de l’assessorament per la creació i la consolidació empresarial per part dels tècnics de l’entitat, i així li permet trobar una ajuda per començar el seu negoci amb un mínim de garanties.

Treballem per dinamitzar el teixit econòmic de la comarca i donar suport a les persones emprenedores i a les empreses, oferint-los espais i assessorament. Per així aconseguir l’objectiu d’aconseguir l’èxit empresarial.

Està destinat a aquelles empreses que presentin un projecte viable i que necessitin un espai on iniciar l’activitat.

Ofereix 10 espais per a la creació de nous projectes. Aquests estan preparats per a empreses del sector serveis professionals liberals.

Sala de treball compartit per a nous emprenedors.

Concactiva ofereix la possibilitat de treballar en un espai compartit entre diferents emprenedors, sigui de forma continuada o esporàdica. Aquest espai està preparat per al desenvolupament dels treballs dels autònoms amb un mínim cost per l’emprenedor, permetent iniciar l’activitat de la forma més fàcil possible.

El viver disposa de quatre espais diferents disponibles per empreses o autònoms que no puguin desenvolupar certes activitats als seus locals per un preu molt ajustat.

  • Sala de reunions per a 12 persones
  • Sala d’actes per a 60 persones
  • Dues aules de formació