Pàgines
- Formacions Next Generation EU
- Licitacions Next Generation EU
- Projectes Next Generation EU
- Events
- prova
- Habitatge
- Viveristes BaseActiva
- Com accedir BaseActiva
- Instal·lacions BaseActiva
- Serveis BaseActiva
- Viveristes Molí Oli
- Com accedir Molí Oli
- Instal·lacions Molí Oli
- Serveis Molí Oli
- Com accedir Viver Cavistes
- Instal·lacions Viver Cavistes
- Viveristes Espai Cuina
- Com accedir Espai Cuina
- Instal·lacions Espai Cuina
- Serveis Espai Cuina
- Viveristes del Viver de Celleristes
- Com accedir al Viver de Celleristes
- Instal·lacions Viver Celleristes
- Serveis Viver Celleristes
- Viveristes de Concactiva
- Com accedir Concactiva
- Instal·lacions de Concactiva
- Serveis Concactiva
- Locals de Vimbodí i Poblet
- Locals de Vilaverd
- Locals de Vilanova de Prades
- Locals de Vallfogona de Riucorb
- Locals de Vallclara
- Locals de Senan
- Locals de Solivella
- Locals de Savallà del Comtat
- Locals de Sarral
- Locals de Santa Coloma de Queralt
- Locals de Rocafort de Queralt
- Locals de Pontils
- Locals de Pira
- Locals de les Piles
- Locals de Passanant i Belltall
- Locals de Montblanc
- Locals de Llorac
- Locals de Forès
- Locals de l’Espluga de Francolí
- Locals de Conesa
- Locals de Blancafort
- Locals de Barberà de la conca
- Locals
- Peix, marisc i derivats
- Pastes, arròs i cereals
- Oli i olives
- Llegums
- Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses
- Fruita seca
- Fruita fresca
- Formatges i làctics
- Carn i embotits
- Aviram i ous
- Pa, pastissos i dolços
- Verdures, hortalisses i bolets
- Begudes
- Productors de Vimbodí i Poblet
- Productors de Vilaverd
- Productors de Vilanova de Prades
- Productors de Vallfogona de Riucorb
- Productors de Vallclara
- Productors de Solivella
- Productors de Senan
- Productors de Savallà del Comtat
- Productors de Sarral
- Productors de Santa Coloma de Queralt
- Productors de Rocafort de Queralt
- Productors de Pontils
- Productors de Pira
- Productors de Les Piles
- Productors de Passanant i Belltall
- Productors de Montblanc
- Productors de Llorac
- Productors de Forès
- Productors de L’Espluga de Francolí
- Productors de Conesa
- Productors de Blancafort
- Productors de Barberà de la Conca
- Sitemap
- Política de galetes
- Política de privadesa i avís legal
- Productes
- Productors
- OAD
- Concactiva
- Plans i projectes
- Audiovisual
- Contacte
- Agència Comarcal de l’Energia de la Conca
- Molí d’oli
- Viver de Cavistes
- BaseActiva
- Viver de Celleristes
- Espai Cuina
- Oficines i Espai Coworking
- Viverisme de la Conca de Barberà
- Ajuntaments
- Indústria
- Ocupació
- Formació
- Emprenedoria
- Notícies
- Inici
Notícies
- Èxit de la Jornada “FP Dual a la Conca de Barberà: Aspectes legals i experiència empresarial”
- Concactiva inicia el nou programa de Treball i Formació promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb la contractació de 8 persones
- Concactiva acull la Jornada sobre la Formació Professional Dual (FP DUAL) dirigida a les empreses de la Conca de Barberà
- Arrenca el termini per presentar-se als ajuts Leader 2024
- Sega del Blat de Mestral 2024 a Santa Coloma de Queralt
- Nou taller presencial per a la digitalització de les empreses a Montblanc
- Mostren la qualitat de la Farina de Mestral per a l’elaboració del pa de pagès artesanal
- Jornada informativa dirigida als autònoms, a les petites, mitjanes empreses i al comerç local de la Conca de Barberà
- MicroBank i Concactiva renoven el seu conveni de col·laboració per incentivar l’autoocupació i l’activitat emprenedora
- Finalitza amb èxit el curs de Pasturatge i ramaderia extensiva de Concactiva
- Projectes Transversals: RUMIAR
- Concactiva i Caixabank impulsen l’emprenedoria a la Conca de Barberà amb el programa Terra d’Oportunitats
- Jornada informativa per a les empreses i persones emprenedores a Sarral
- Concactiva organitza per primer cop un curs de pasturatge i ramaderia extensiva
- Es presenta l’Estratègia Leader 23-27 al Consell d’Alcaldesses i Alcaldes de la Conca de Barberà
- Fira Camins d’FP 2024
- Nou taller presencial per a la digitalització de les empreses a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet
- Concactiva continua donant suport a l’ocupació
- Bona rebuda del taller per a la digitalització de les empreses a l’Espluga de Francolí
- Nous tallers formatius per a la digitalització de les empreses a l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt
- Oficina Acelera Pyme a la Conca de Barberà
- Esmorzars de territori
- Oferta formativa 2024
- Concactiva acull la taula rodona “Horitzó empresarial a la Conca”
- L’Espai Test Agrari de Passanant i Belltall ja és una realitat
- Èxit de participació a la primera Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà
- Compte enrere per la Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà
- “Baseactiva t’obre portes”, jornada informativa per a empreses a Santa Coloma de Queralt
- Concactiva i Caixabank entreguen els reconeixements Terra d’Oportunitats a projectes d’emprenedoria rural de la Conca de Barberà
- Oberta la primera convocatòria de l’espai test agrari de Passanant i Belltall
- Obertes les inscripcions per participar ala Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà
- Jornada ‘Present i futur al territori de la Cessetània: treball i qualificació professional’, el 9 de novembre a Falset
- Millora de la climatització dels espais de magatzem d’elaboració de vi del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà
- Concactiva organitza a Baseactiva el curs “Tècniques de màrqueting i comercialització” per a persones emprenedores i empreses del sector agroalimentari
- Tallers formatius adreçats al comerç minorista
- Terra d’Oportunitats 2023
- Nou Curs: Atenció Sociosaniaria per a persones dependents en institucions socials
- Concactiva va participar en la sessió de treball del cos tècnic de la Cessetània, Xarxa de Desenvolupament Local del Camp de Tarragona
- L’Organisme Autònom obre una borsa de treball per a persones tècniques
- Concactiva augmenta els assessoraments a emprenedors i nombre d’alumnes formats aquest 2022
- Bases de selecció d’emprenedors
Emprenedoria Rural Terra d’oportunitats - L’Agència de l’Habitatge de Catalunya cedeix un pis social al Consell Comarcal de la Conca de Barberà
- En marxa la nova Oficina de Transició Energètica de la Conca de Barberà a Concactiva
- Finalitza el 1r. Curs de Màrqueting de Cervesa 2022 a Baseactiva
- Concactiva i el SOC subvencionen amb 10.000 euros les empreses que contractin aturats de la comarca
- Gerard Pons, de Cerveses La Renaixença, 1r. Viverista de la història de Baseactiva
- Curs Màrqueting i Comercialització per a Emprenedores del sector de la Cervesa
- OFERTA DE FEINA : PLANS OCUPACIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
- IREC acaba amb un gran èxit de participació la itinerància de “Gara i l’energia que ens envolta”, un projecte expositiu de divulgació científica sobre transició energètica
- Visita de Carme Pallàs i Marc Roca a les noves aules del CFGS d’Energies Renovables a Concactiva
- Inici Bo Lloguer Jove
- 3a. Jornada del Curs d’Elaboració de Cervesa 2022 a Baseactiva
- El 25 de Maig comencen les Preinscripcions del CFGS d’Energies Renovables a La Conca de Barberà
- Incorporació d’11 persones al Projecte Treball i Formació de Concactiva
- Nous Cursos de Formació per Comerciants a Concactiva
- Inici del Curs d’Elaboració de Cervesa 2022 a Baseactiva
- Exposició Gara i l’energia que ens envolta
- La Unió General de Treballadors de Catalunya estrena un nou espai al edifici de Concactiva.
- Visita dels representats del Consell Comarcal del Baix Ebre a Concactiva
- CCOO de Catalunya inaugura un nou espai a les instal•lacions de Concactiva
- Instal·lació de plaques solars a l’edifici de Concactiva
- Inici dels cicles d’Energies Renovables i Elaboració de Productes Alimentaris de la Conca de Barberà
- Aula Mentor
- Punt de trobada d’entitats de desenvolupament local a la jornada Cessetània: Noves Oportunitats per al Camp de Tarragona
- Èxit en la inauguració oficial de Baseactiva
- Setmana Jove de l’Habitatge
- Participació en la Jornada en Línia d’Emprenedoria en Femení
- Joves del Centre d’Acollida Sirius, de visita a Baseactiva
- La Farina de Mestral, farina de proximitat i de qualitat amb identitat pròpia
- Sortida del Curs de Monitor de Lleure a la Vall de Montblanc
- Recreació virtual de les noves aules CFGS Energies Renovables de la Conca de Barberà
- Vídeo promocional del CFGS Energies Renovables de la Conca de Barberà
- Ahir es va realitzar el Curs de Manipulador d’Aliments
- Concactiva forma i inserta el 100% dels alumnes del Curs a la Indústia Alimentària a l’empresa Europastry
- La subvenció PECT: “VIVERS ESPECIALITZATS I AGROINDÚSTRIA” a la Conca de Barberà
- Finalitzen les tasques del Pla d’Ocupació, impulsats per la Diputació de Tarragona, en suport als municipis de la Comarca
- Concactiva forma i inserta el 100% dels alumnes del Curs a la Indústia Alimentària a l’empresa Europastry
- Presentació Oficial del CFGS d’Energies Renovables de la Conca de Barberà
- Catorze operacions per combatre el despoblament rural i per millorar la seguretat i sostenibilitat a les carreteres
- Nova col·laboració Europastry – Concactiva
- Subvencions per al pagament de lloguer
- Els alumnes del Curs d’Elaboració a la Indústria Alimentària realitzen la formació de Carretillers al Viver de Cava de Montblanc
- El Mas de la Pansa, vi elaborat al Viver de Celleristes de Concactiva, un dels vins més ben valorats de la “Guia Peñín” de los Vinos de España 2022
- El Montblanquí Àngel Torija s’incorpora al Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Reus
- El Viver de Cervesa de Baseactiva a Catalunya Ràdio
- Continuen les tasques del Pla d’Ocupació promogut per la Diputació de Tarragona en suport als municipis de la Comarca
- Subvencions per obres d’arranjament a l’interior dels habitatges per a les persones grans
- Programa 30 Plus
- Vols teletreballar i no tens espai? Vine a Concactiva!
- Inici del Curs d’Elaboració a la Indústria Alimentària
- Punt i final al Curs de Fleca i Brioixeria
- El Conseller Bargalló anuncia el nou Cicle de Grau Superior d’Energies Renovables a la Conca de Barberà
- La veu tarragonina defineix la seva Agenda Rural
- Municipis i ens supramunicipals de la Conca de Barberà adherits a les manifestacions d’interès sobre les Comunitats Energètiques Local del MITECO
- Reunió per coordinar la gestió dels habitatges de protecció oficial
- Curs d’Elaboració a la Indústria Alimentària a Concactiva
- Nous Cursos del FOAP a Concactiva
- Cinc joves tutelats participen en un programa formatiu a Concactiva
- El Projecte Rederedes segueix la seva evolució
- Clausura del 1r. Curs d’Elaboració de Cervesa a BaseActiva
- Ajuts d’Habitatge +65 anys
- Inici i benvinguda del Curs Elaboració de Cervesa a BaseActiva
Productors
- Llegums, cereals i farines ecològiques Pep Mestre
- Cal Caixis
- Bon Pastís
- Agrícola de la Conca SCCL Espluga
- Agrícola de la Conca SCCL Solivella
- Vins de Pedra
- Cervesa boixets
- Celler tarannà Po-ètic
- Succés Vinícola SL
- Cara Nord
- Espècies Corbella
- Aromis de la Conca
- L’Aresta
- Productor Vilaverd
- Productor Vilanova de Prades
- Productor Vallfogona de Riucorb
- Productor Vallclara
- Productor Solivella
- Productor Senan
- Productor Savallà del Comtat
- Productor Sarral
- Productor Pontils
- Productor Pira
- Productor Passanant i Belltall
- Productor Llorac
- Productor les Piles
- Productor L’Espluga
- Productor Forès
- Productor Blancafort
- Productor Conesa
- Productor Barberà
Productes
- Fenigrec
- Cigronet de l’Alta Anoia
- Farina d’Espelta
- Espelta Petita
- Canelons artesanals
- Botifarres i bisbes blanc i negre
- Sobrassada
- Xoriço vermell
- Llonganissa seca
- Muesli artesanal
- Lemon Pie
- Carrot cake
- Cheesecake
- Oli Caputx 5l
- Oli Caputx 2l
- Oli Caputx 250ml
- La Musa
- Trempat
- Picapedra Blanc i Negre
- Folls Blanc i Negre
- Boixets Teresa
- Boixets Carles
- Boixets Vimbodí
- Boixets Eixeregats
- Equinocci 2019
- Adventici 2019
- Solstici 2019
- Trapella 2019
- El Mentider
- La Cuca de Llum
- Patxanga
- Experiència Parellada
- GARRUT
- TREPAT NEGRE
- CARA NORD BLANC
- CARA NORD NEGRE
- Ras el Hanout
- Preparat de Cargols
- Preparat de Braves
- Preparat Ast
- Vinagre cabernet amb mel i safrà
- Sal amb safrà i pebre vermell
- Caixa metàl·lica de safrà
- Pot de vidre de safrà
- Pa de Sègol
- Pa d’Espelta 100% integral
- Galetes veganes d’espelta
- Crakers amb sèsam
- Producte Peix
- Producte Fruita seca
- Producte Fruita
- Producte Formatga
- Producte pollastre
- Producte Verdura
Locals
- LOCAL 42 – Carrer Sant Josep, 3
- LOCAL 41 – Carrer Riber, 38
- LOCAL 40 – Carrer Riber, 42
- LOCAL 39 – Carrer Riber, 6
- LOCAL 38 – Carrer Regina, 2
- LOCAL 10 – Carrer Pintor Potau, 17
- LOCAL 36 – Carrer Pintor Potau, 6
- LOCAL 37 – Carrer Pintor Potau, 1
- LOCAL 35 – Passatge dels Porxos
- LOCAL 8 – Muralla Santa Tecla, 33
- LOCAL 32 – Muralla Santa Tecla, 27
- LOCAL 34 – Muralla Santa Tecla, 26
- LOCAL 31 – Muralla Santa Tecla, 21
- LOCAL 33 – Muralla Santa Tecla, 15
- LOCAL 30 – Muralla Sant Francesc, 21
- LOCAL 29 – Muralla Sant Francesc, 2
- LOCAL 28 – Muralla Alfons I, 16
- LOCAL 21 – Carrer Major, 144
- LOCAL 24 – Carrer Major, 132
- LOCAL 20 – Carrer Major, 124
- LOCAL 22 – Carrer Major, 98
- LOCAL 4 – Carrer Major, 92
- LOCAL 27 – Carrer Major, 75
- LOCAL 25 – Carrer Major, 71
- LOCAL 3 – Carrer Major, 70
- LOCAL 5 – Carrer Major, 61
- LOCAL 6 – Carrer Major, 60
- LOCAL 23 – Carrer Major, 44
- LOCAL 26 – Carrer Major, 39
- LOCAL 2 – Carrer Major, 35
- LOCAL 19 – Carrer de la Fusteria, 8
- LOCAL 18 – Carrer Font del Vall, 35
- LOCAL 17 – Carrer Ducat, 3
- LOCAL 43 – Carrer del Batlle Dionis Mestre, 9
- LOCAL 15 – Carrer de Dalt, 14-16
- LOCAL 9 – Carrer Pau Casals, 8
- LOCAL 13 – Carretera d’Artesa de Segre, 3
- LOCAL 12 – Carretera d’Artesa de Segre, 3
- Locals Vimbodí i Poblet
- Local Vilaverd
- Local Vilanova de Prades
- Locals Vallfogona de Riucorb
- Locals Vallclara
- Local Solivella
- Local Senan
- Local Savallà del Comtat
- Local Sarral
- Local Santa Coloma de Queralt
- Local Rocafort de Queralt
- Local Pontils
- Local Pira
- Local Piles
- Local Passanat i Belltall
- Local Llorac
- Local Forès
- Local l’Espluga de Francolí
- Local Conesa
- Local Blancafort
- Local Barberà de la Conca