Molí d'Oli
Molí d'Oli
Previous
Next

Serveis del Molí d’oli

Adreçat a emprenedors i empreses que vulguin desenvolupar un projecte empresarial d’elaboració d’oli de qualitat.

El Viver té com a objectiu impulsar el desenvolupament d’iniciatives emprenedores i proporcionar un espai de gestió i un recolzament a les empreses d’elaboració d’oli.

Cedeix de manera temporal l’ús dels espais i maquinària a les empreses i proporciona els mitjans tècnics i d’infraestructura que sigui possible per tal que cadascun dels usuaris pugui desenvolupar de manera correcta el seu projecte.

Serveis del Molí d'Oli

Serveis que ofereix el Molí d'Oli

Proporció de formació i assessorament continuat al conjunt dels emprenedors en les diferents vessants tècniques, econòmiques i administratives necessàries pel correcte desenvolupament dels diferents projectes. 

Aquest espai compta amb un molí d’última generació per processar fins a 1.500 Kg al dia i on la qualitat prima per sobre la qualitat. Està equipat amb bàscula, caixes de recollida d’oliva, filtre de plaques i sala climatitzada amb dipòsits per emmagatzematge d’oli.

Molturació d’olives, filtrat de l’oli i envasat.

Una vegada hi hagi la voluntat de continuar com empresa adjudicatària, l’OAD valorarà la proposta segons la viabilitat del projecte, la capacitat de desenvolupar l’activitat i llocs de treball i la idoneïtat de la seva incorporació.