Viver com a font d’emprenedoria
Un viver empresarial té la finalitat de facilitar la posada en marxa i la implementació de nous negocis al territori on han nascut. Són espais de qualitat, on es realça la iniciativa emprenedora i es potencia el dinamisme econòmic de la zona.
Són estructures necessàries per diversos motius; contribueixen a crear i arrelar iniciatives empresarials als territoris on han nascut, desenvolupen i visibilitzen l’economia local, generen xarxes, reforcen el vincle afectiu amb la comarca, etc.
Els vivers tenen la capacitat d’oferir serveis d’acompanyament, seguiment i suport dels projectes, formacions, activitats networking, etc.
Aquesta filosofia encaixa al 100% amb la política d’evolució econòmica de l’organisme autònom de desenvolupament; que aprofita i enllaça el seus recursos per gestionar i potenciar l’emprenedoria de la Conca de Barberà.
Obradors compartits de referència a nivell català
Concactiva gestiona els quatre obradors col·lectius que funcionen com vivers agroalimentaris. L’entitat és pionera en la gestió públic-privada d’aquests espais de transformació alimentària, on diversos emprenedors poden preparar les seves elaboracions per a treure-les al mercat sota un registre sanitari únic.