Jornada informativa dirigida als autònoms, a les petites, mitjanes empreses i al comerç local de la Conca de Barberà

El proper taller  gratuït es durà a terme el dimecres 03 de juliol a Concactiva

Durant el mes de juliol petites i mitjanes empreses, autònoms i botiguers del comerç local de la comarca tenen la possibilitat de participar en un taller formatiu sobre oportunitats de digitalització de les empreses, registre informàtic de facturació i  facturació electrònica.

El proper taller  gratuït es durà a terme el dimecres 03 de juliol a Concactiva, Montblanc (C. Daroca, 1). L’hora d’inici serà a les 15:00 h i es preveu una durada d’una hora i mitja.

Cal formalitzar inscripció prèvia a ecarrus@oaptarragona.com o trucant al 977 86 13 38.

Durant la sessió formativa s’explicaran les eines per a la digitalització de les empreses que s’ofereixen a través del Kit Digital i també, els nous requisits legals en la facturació electrònica. A més, les persones que assisteixin al taller tindran la possibilitat de dur a terme una diagnosi sobre la maduresa digital del seu negoci, concertar una cita gratuïta amb una tècnica especialitzada per estudiar-ne els resultats de manera individualitzada i rebre assessorament sobre la tramitació de la subvenció del Kit Digital.

El taller és organitzat per l’Oficina Acelera Pyme Rural (OAP) de la Conca de Barberà, un projecte que neix de la col·laboració entre PIMEC, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), Red.es i Concactiva i que té com a objectiu impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades en municipis de menys de 20.000 habitants a través d’assessoraments tecnològics personalitzats, seminaris, jornades i eines per a la diagnosi digital.

L’organització d’aquest  taller presencial compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Montblanc.

Més informació: Oficina Acelera Pyme Rural de la Conca de Barberà
Ubicació: Concactiva (Carrer Daroca, 1 de Montblanc)
Atenció telefònica al 977 86 13 38 de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.
Atenció presencial concertant cita prèvia a ecarrus@oaptarragona.com.