Es presenta l’Estratègia Leader 23-27 al Consell d’Alcaldesses i Alcaldes de la Conca de Barberà

L’encarregat de fer-ho va ser director del consorci leader de desenvolupament rural del camp i director de Concactiva, Jordi Paris

Aquest dilluns dia 15 d’abril durant el Consell d’Alcaldesses i alcaldes de la Conca de Barberà, Jordi Paris, director de Concactiva va presentar l’estratègia Leader 23-27.

L’Estratègia de Desenvolupament Local per al pròxim període 2023-2027 del Consorci Leader del Camp consta d’un arbre d’objectius que s’estructura d’acord amb l’objectiu general “Contribuir a la creació i consolidació d’oportunitats innovadores, col·laboratives i transformatives al Camp de Tarragona, amb el suport a iniciatives competitives i sostenibles que prioritzin la millora de les condicions de vida dels habitants d’aquesta zona rural”, que es desplega en 3 objectius específics que, al seu torn, es concreten en diversos objectius operatius.

El primer objectiu és impulsar iniciatives innovadores i transformatives del territori, el segon objectiu és afavorir la creació d’oportunitats per a les persones i el tercer és acompanyar accions per a la mitigació del canvi climàtic.

Jordi Paris, director del consorci leader de desenvolupament rural del camp i director de Concactiva, va explicar a les alcaldesses i alcaldes de la comarca cadascun d’aquests objectius específics així com tots aquells objectius operatius que estan inclosos en cadascun dels principals així com quines estratègies es podrien seguir per tal d’ajudar a obtenir les fites del Leader per aquest mandat.