Finalitza el 1r. Curs de Màrqueting de Cervesa 2022 a Baseactiva

Aquest dissabte 15 d’octubre es va celebrar la última  jornada del ‘Curs de Màrqueting i Comercialització per empreses de Cervesa’ a Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt, la última sessió de les quatre que comprenen el curs

El seminari està organitzat per Baseactiva (Oficina de Concactiva a Santa Coloma de Queralt). El Curs ha estat impartit per Carles Mera, formador, comunicador i conferenciant especialitzat en màrqueting i comercialització. Mera és tècnic en Màrqueting i comunicació especialitzat en el sector turístic i agroalimentari.

El contingut de la formació ha sigut específic per al sector de la cervesa i els alumnes han tingut l’oportunitat de consultar amb el formador tots els dubtes i interessos que tenen en els seus projectes professionals.

Durant el curs, els alumnes han après a: Crear marca, definir un catàleg de productes atractiu i competitiu, dissenyar una estratègia de preu i de producte, cercar un target de clients, identificar quines són les actituds i aptituds del venedor, planificar les vendes, la venda online i offline, com estructurar la venda a les xarxes, on buscar clients i realizar el primer contacte, organitzar visites, mostrar el producte, tancar la venda i d’altres temes específics de comunicación.

Aquesta formació espera ser un impuls perquè el viver de cervesers tingui un gran futur per davant a nivell de formació i emprenedoria per la comarca de la Conca de Barberà i sigui un motor de promoció econòmica pel territori.

“ACTUACIÓ COFINANÇADA PEL FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL (FEDER) DE LA UNIÓ EUROPEA, EN EL MARC DEL PROGRAMA OPERATIU FEDER DE CATALUNYA 2014-2020. INCLOSA AL PROJECTE PECT: POBLES VIUS I ACTIUS, VIVERS ESPECIALITZATS I AGROINDÚSTRIA”